"Carcotasa" Oana Ionita stie ce trebuie sa manance si ce nu ca iarna grea sa nu o stoarca de energie.
Dansatoarea si coregrafa a dezvaluit la ce trucuri apeleaza pentru ca organismul ei sa nu aiba de suferit in aceasta perioada.
„Iarna corpul ne da frecvent semne de oboseala si lipsa de energie. Nutritia este foarte importanta in aceasta perioada a anului si, pentru a evita astfel de stari, recurg la cateva trucuri de sezon pentru a fi in forma. De exemplu, la omleta pe care o pregatesc pentru micul-dejun adaug cateva bucati de bacon. La masa de pranz mananc intotdeauna o ciorba sau o supa calda, iar seara, prefer sa consum la cina, muschi de vita la gratar cu spanac. In general, meniul de iarna trebuie sa fie bogat in proteine si carbohidrati, pentru a ajuta organismul sa faca fata temperaturilor scazute. De asemenea, pentru a avea mai multa energie, respect cu strictete programul de antrenament de la sala”, a declarat Oana Ionita pentru PRO TV Magazin.