Andreea si-a dezvaluit reteta dupa care ii gateste sotului paste cu trufe si sos de smantana. Rezultatul este unul delicios si va invita sa va bucurati si voi de acest fel de mancare!
„Tagliatele cu trufe cu sos de smantana, bacon, ciuperci si cascaval. Reteta e gata in maxim 10 minute. Iar gustul e incredibil. Pastele fierb in doar 5 minute. Intr-o tigaie se rumenesc usor baconul si ciupercile de padure taiate marunt, apoi se adauga smantana pentru gatit si condimente, dupa gust. Se toarna totul peste pastele gata fierte, se acopera cu o „ploaie” de cascaval ras sau parmezan si se serveste cu pofta.
E usor si placut sa fii gospodina in ziua de azi! 🙂 Sssshh, secret!”, a postat Andreea pe blogul ei.
„Ursul” Andreei Ibacka a racit! Din nou!
Andreea Ibacka si-a dezvaluit secretul frumusetii ei! Vezi cu ce isi ingrijeste vedeta pielea!