GURMANDA. Cantareata s-a indragostit de bucataria greceasca dupa numai cinci zile petrecute acolo Sabina Ivanica Saptamana trecuta, Andreea Banica a petrecut cinci zile de vis in Grecia, in compania iubitului si a prietenilor cei mai buni. Pentru prima data, cantareata s-a putut bucura in adevaratul sens al cuvantului de masina de teren pe care a cheltuit 80.000 de euro, un Audi Q7. Profitand de limitele maxime de viteza mult mai permisive din afara granitelor tarii, blonda a calcat acceleratia pana cand acul kilometrajului a indicat 200 km/h. Insa nu a reusit sa conduca tot drumul, predand din cand in cand volanul iubitului ei, Lucian Mitrea. Desi au petrecut mai putin de o saptamana pe pamant elen, Andreea a avut suficient timp sa deguste numeroase feluri de mancare din bucataria greceasca. Insa cel mai mult i-a placut… branza de capra. Si pentru ca nu a reusit sa se sature la fata locului, cantareata si-a luat la pachet nici mai mult, nici mai putin de zece kilograme, la care a mai adaugat inca zece de ulei de masline. Astfel, Andreea si Lucian au parcurs aproape o mie de kilometri cu „pretiosul” produs lactat in portbagaj.