Soriciul, sarmalele, ceafa de porc sau toba nu au rezistat prea mult pe farfuriile vedetelor autohtone, care s-au repezit in produsele traditionale romanesti cu riscul de a-si "avaria" siluetele, pe care s-au chinuit sa le duca spre standardele bransei.
Miercuri seara, la inaugurarea unui restaurant cu specific romanesc, cateva dintre vedetutele mioritice au fost invitate la un concurs de gatit. Bunatatile culinare asezate pentru prezentare le-au atras mai ceva decat o geanta Louis Vuitton, determinandu-le sa dea iama in preparate inainte de a se apuca de treaba. Fara sa tina cont de maniere, Adelina Pestritu si Andreea Popescu s-au jucat cu o bucata de sorici inainte sa-l ingurgiteze ca pe o delicatesa. Laurette, Sanziana Buruiana, Andreea Tonciu si altele au uitat de faptul ca se lauda cu dietele lor pe unde apuca si au cazut prada tentatie de a se infrupta din sarmalute, carnati si ceafa de porc. Nu mai conta nici ca era aproape de miezul noptii sau ca burta lor va arata ca un balon; „modelele” infulecau lipsite de gratia cu care ne-au obisnuit atunci cand apar la TV. Concursul de gatit a avut loc intre Adelina Pestritu si Anca, ex-ASIA, (singura vedeta care s-a abtinut de la mancare, inghitind in sec cu demnitate). De altfel, ea a si iesit castigatoare, ajutata si de faptul ca Adelina, avand burta plina, nu a putut impacheta sarmalele prea bine, motiv pentru care a si fost depunctata de juriu.