Acasă » Exclusiv » Numele lui Dan Negru apare într-un dosar al Poliției! E victima unei rețele de ”pirați” online: “Știu că sunt zgârcitul suprem, dar…”

Numele lui Dan Negru apare într-un dosar al Poliției! E victima unei rețele de ”pirați” online: “Știu că sunt zgârcitul suprem, dar…”

De: Răzvan Scarlat 03/07/2020 | 23:19

Dan Negru a ajuns victima unor escroci în mediul online. Pe rețelele sociale există mai multe conturi cu numele său, ale unor indivizi care solicită bani celor creduli. Îngrijorător este că mulți au “mușcat” momeala, iar oamenii au ajuns să fie păcăliți cu sume de ordinul zecilor de mii de euro. Din fericire, poliția a intrat pe fir. CANCAN.RO vă prezintă detalii și declarații exclusive, venite direct de la cel supranumit “Regele audiențelor”.

(VEZI AICI: „REGELE AUDIENȚELOR” PROFEȚEȘTE APOCALIPSA TELEVIZIUNII. “EU O SĂ FIU CEL MAI LOVIT DUPĂ CE…”)

Dan Negru este unul dintre cei mai carismatici și mai de succes prezentatori de televiziune din România. De mai bine de un deceniu, moderează numeroase emisiuni care s-au bucurat de mare priză la public. În prezent, are contract cu Antena 1, iar show-urile sale sunt unice și spectaculoase. Cel cunoscut drept “Regele audiențelor” are, însă, o problemă, care nu îi dă deloc pace. Totul a început în urmă cu mai multe săptămâni, motiv pentru care îndrăgitul prezentator a decis să ia atitudine.

(CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE DAN NEGRU ȘI SUPER-MODELUL CARE SE MĂRITĂ CU MOȘTENITORUL AVERII DE 2 MILIARDE €: “AU FOST ANUMITE MOMENTE CÂND…”)

Prin intermediul CANCAN.RO, Dan Negru a denunțat public faptul că în mediul online, mai exact pe rețelele sociale, există mai multe conturi false cu numele său, prin care se strâng bani de la oameni. De-a lungul ultimelor zile, a primit zeci de mesaje de la persoane din România și Republica Moldova, care îi semnalează faptul că au fost păcăliți și au pierdut sume de ordinul sutelor de euro. Dată fiind situația, “Regele audiențelor” anunță public că el nu are niciun cont prin care solicită bani și i-a sfătuit pe toți să ignore toate profilurile false și să nu cadă în plasa escrocilor.

Dan Negru, disperat: “Am dat declarații poliției! Știu că sunt zgârcitul suprem, dar…”

Dan Negru este îngrijorat și de faptul că respectivele conturi au adunat sute de comentarii, distribuiri și aprecieri. Din fericire, poliția s-ar fi sesizat și a început o anchetă pentru a pune capăt acestei situații. De altfel, în Republica Moldova, Dan Negru a și dat declarații oamenilor legii.

Primesc sute de mesaje care mă avertizează că sunt conturi fake care cer bani în numele meu, dar nu asta mă îngrijorează, cât mesajele care-mi spun că au dat bani. Sunt mirat și îngrijorat că încă există oameni atât de creduli și dispuși să-și ofere oricui datele bancare sau banii din portofel. Au fost prejudicii de zeci de mii de euro până acum. Partea interesantă este că ăștia de se dau drept Dan Negru au mii de distribuiri și comentarii.

Înțeleg că s-a sesizat și poliția… Din nefericire, am reușit încă o performanță, să atrag hackeri și din România și din Moldova, pentru că și la Chișinău sunt astfel de probleme. Acolo am dat și declarații poliției. Deci, nu cer bani. Știu că sunt zgârcitul suprem și nu dau, dar e important de știut că nici nu cer și orice site sau cont online care face asta în numele meu e fake”, a declarat Dan Negru pentru CANCAN.RO.

Dan Negru
Dan Negru a ajuns victima unor escroci în mediul online. Poliția deja s-a sesizat

(NU RATA: CINE A ”FURAT-O” PE LOREDANA GROZA DE LA PRO TV + CE CONTRACT I-A PROPUS ANTENA 1?!)

În Republica Moldova, Dan Negru este prezentatorul emisiunii „Roata Norocului” de la PRIME.  CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, o parte din conturile false și mesajele primite de la diverse persoane care au fost păcălite.

Dan Negru, “Regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA PRO TV, DUPĂ CE I-A „FURAT” EMISIUNEA DE LA ANTENA 1: „CU PENELE ALTUIA TE POȚI…”)

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antena 1.

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”.

În 2010 a lansat, la editura, Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
A ATRAS toate privirile pe covorul roșu! Ochii au fost ațintiți doar asupra ei
A ATRAS toate privirile pe covorul roșu! Ochii au fost ațintiți doar asupra ei
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Divorț în Familia Regală. Nu mai există cale de întoarcere
Divorț în Familia Regală. Nu mai există cale de întoarcere
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu:
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...