INDEMANARE. Desi au jonglat cu sticlele si paharele timp de cateva ore, concurentii nu au varsat aproape nicio picatura de alcool Atractie. Sibienii s-au adunat ca la circ sa-i vada la lucru pe cei mai buni barmani din Romania Liliana Nenciu Cei mai tari barmani din tara s-au intrecut, miercuri noaptea, la Sibiu, in cadrul etapei a patra din circuitul Bar Master Competition. Concurentii au aruncat in aer, la propriu, pe ritmuri muzicale, sticle, pahare si ustensile de la bar, pentru a convinge juriul de abilitatile lor de bartenderi. La startul competitiei s-au inscris opt concurenti din Bucuresti, Brasov si Constanta. Barmanii au avut de infruntat doua probe spectaculoase. Prima dintre ele, Tandem, presupunea demonstrarea capacitatii de a lucra in echipa, aici avand de facut un cocktail la alegere. Cea de-a doua proba de foc, Working & Exhibition Flair, i-a pus pe concurenti in ipostaza de a jongla cu sticlele si paharele. Juriul a punctat originalitatea, cursivitatea, interactiunea cu publicul, dificultatea si varietatea miscarilor. Cei mai talentati s-au dovedit brasovenii care au reusit sa obtina primele doua locuri, prin Claudiu Compu si Razvan Dinu.