Acasă » Exclusiv » Dezvăluiri uluitoare din sala de judecată! Daniel Onoriu și Isabela se întâlnesc, din nou, la proces! ”Mi-a falsificat semnătura!” / ”L-a scos din pepeni pe judecător!”

Dezvăluiri uluitoare din sala de judecată! Daniel Onoriu și Isabela se întâlnesc, din nou, la proces! ”Mi-a falsificat semnătura!” / ”L-a scos din pepeni pe judecător!”

De: Loriana Dasoveanu 20/02/2024 | 14:03

Daniel Onoriu și încă soția lui, Isabela Onoriu, vor sta, din nou, față-n față în sala de judecată! Pe 20 februarie are loc un nou termen în cadrul procesului de divorț pe care Isabela l-a intentat încă de acum un an și jumătate. Isabela susține că nu mai vrea să aibă niciodată de a face cu fostul pilot de raliuri și abia așteaptă să fie o femeie divorțată. Aceasta a dezvăluit că se simte hărțuită de Daniel și a depus plângere penală la Poliție. Însă ceea ce a făcut Daniel Onoriu în sala de judecată în urmă cu doar câteva zile, a speriat-o pe vedetă. CANCAN.RO a stat de vorbă cu ambele părți și a aflat detalii surprinzătoare din proces.

Daniel Onoriu și Isabela, o nouă dispută în sala de judecată: „Mi se ridică părul pe mine”

Daniel Onoriu și Isabela s-au întâlnit vinerea trecută într-un nou proces, asta după ce pilotul de raliuri a încălcat ordinul de restricție pe care l-a primit în instanță. Bărbatul a început să o caute și să o amenințe, din nou, pe Isabela. În plus, acesta a publicat zeci de clipuri și mesaje în care îi aduce acuzații acesteia. Nici în sala de judecată, bărbatul nu s-ar fi putut controla.

Isabela și Daniel Onoriu vor sta față în față în sala de judecată
Isabela și Daniel Onoriu vor sta față în față în sala de judecată

„Daniel nu încetează să mă caute! Credeți-mă că nu mai pot psihic cu el. Numai când îmi vorbește cineva de Daniel Onoriu mi se ridică părul pe mine, nu mai suport! Vineri a primit 3000 de lei amendă de la instanță pentru ceea ce a făcut în sala de judecată! L-a scos din pepeni pe judecător, a făcut ca toate alea, foarte urât și a primit 3000 de lei amendă”, spune Isabela Onoriu pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A CUNOSCUTULUI CAMPION DE RALIURI A DEPUS ACȚIUNE DE PARTAJ ÎN INSTANȚĂ: ÎNCEPE RĂZBOIUL PENTRU AVERE ÎN FAMILIA ONORIU!)

Bătălie pe viață și pe moarte:”Mi s-au înscenat mesajele de amenințare!”/ „Parchetul remarca dacă mesajele erau false”

Daniel Onoriu se află, în continuare, sub măsura controlului judiciar! Bărbatul nu are astfel voie să se atingă sau să ia legătura cu fosta lui parteneră de viață. Mesajele pe care acesta le publică în online, sunt cu „bătaie” la încă soția lui. Pilotul de curse spune că el ar fi de fapt victima fostei partenere care ar încearca să-l distrugă, cu dovezi false, susține el.

„Mie mi-a fost înscenat totul în sala de judecată! Eu sunt victima ei, mi-a furat banii și m-a închis la pușcărie. Isabela vrea să mă distrugă, asta este realitatea! Eu sunt pilot de curse, om serios, nu mă pretez la astfel de mizerii. Mie mi-a fost totul înscenat, și-a bătut toată lumea joc de mine! Mesajele de amenințare au fost înscenate. Vrea să mă distrugă și a arătat dovezi false.  Eu oricum o să câștig în instanță!”, spune Daniel Onoriu pentru CANCAN.RO

Daniel Onoriu i-a adus fostei partenere multe acuzații în spațiul public
Daniel Onoriu i-a adus fostei partenere multe acuzații în spațiul public

Isabela Onoriu dezminte cele spuse de pilot! Ba mai mult, o dovadă în acest sens este faptul că nepotul lui Gabi Luncă a primit arest la domiciliu în urma agresiunilor și amenințărilor aduse ei: „Cine să-i însceneze mesaje de amenințare?! Serios? Cine ar face așa ceva? Cine s-ar juca cu libertatea proprie doar ca să-i facă lui rău?!  El nu recunoaște nimic! Îl ține Parchetul? Eu mă duceam cu mesaje de amenințare să le arăt în instanță, dar Parchetul nu remarca dacă ar fi fost mesaje înscenate?! Sunt cât se poate de reale! Îl ținea cineva opt, nouă luni în arest la domiciliu pe mesaje false, să fim serioși!” , susține Isabela Onoriu.

Daniel Onoriu: „Isabela a vrut să vândă casa noastră! Mi-a falsificat semnătura!”

Pentru că se află încă sub măsura controlului judiciar, Daniel Onoriu nu are voie în niciun fel să ia legătura cu fosta parteneră. Doar că, pilotul de raliuri face acuzații din ce în ce mai grave la adresa Isabelei. Printre acuzațiile pe care Daniel i le aduce Isabelei se numără și faptul că femeia i-ar fi vândut casa pe care și el este proprietar, fără acordul lui. Ba mai mult, pilotul susține că fosta soție i-ar fi falsificat semnătura.

„Isabela a făcut precontract de vânzare-cumpărare pe casa care era a mea. Am pre-contractul și îl pot arăta oricând. A fost la notar și a semnat în locul meu pre-contractul. Mi s-a falsificat semnătura. Femeia este interlopa numărul unu! Eu sunt o victimă aici, înțelegeți? Eu sunt cel care a fost mort, eu sunt cel care i s-a furat casa, care a fost înșelat și lăsat, și tot eu sunt de vină?!” , spune Daniel Onoriu pentru CANCAN.RO

Isabela neagă cu vârf și îndesat acuzațiile primite de la Daniel. În plus, aceasta își dorește doar să încheie orice legătură cu bărbatul, definitiv: „Eu urmează să vând și Casa Poporului, din spusele lui Daniel! Nu este absolut nimic adevărat! Pur și simplu nu mai suport să îi aud minciunile! Răutatea din el îl face să spună astfel de lucruri. Să facă ce acuzații vrea, eu nu răspund absolut nimic! El acuză pe toată lumea, eu stau să răspund acuzațiilor lui?!  Nu mai vreau să intru în jocul lui Daniel în niciun fel. Avem proces mâine și vedem ce se va întâmpla”, susține femeia deja exasperată de acuzațiile pe care Daniel i le aduce.

Isabela Onoriu își dorește ca procesul de divorț să se termine cât mai repede
Isabela Onoriu își dorește ca procesul de divorț să se termine cât mai repede

(ACCESEAZĂ ȘI: DANIEL ONORIU A PLECAT DE ACASĂ! FOSTUL PILOT DE CURSE DOARME LA PRIETENI DIN CAUZA AMENINȚĂRILOR PRIMITE: „DACĂ MI SE ÎNTÂMPLĂ CEVA…”)

Isabela Onoriu: „Voi merge până la capăt doar să scap de el!”

Pe 20 februarie, Isabela și Daniel Onoriu se vor întâlni într-un nou termen al procesului de divorț. Femeia speră ca de data aceasta instanța să se pronunțe și să „rupă” căsătoria celor doi.

Îmi doresc din tot sufletul să divorțez de el și să merg cu procesele astea până la final. Până la capăt voi merge cu ele! M-am săturat de el ca de mere coapte! Nu mai suport! Numai când aud de numele lui mi se ridică tensiunea!”, spune Isabela pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Mihai Trăistariu, reacție după ce cântărețul NEMO a câștigat Eurovision. „Dacă ești șters...”
Mihai Trăistariu, reacție după ce cântărețul NEMO a câștigat Eurovision. „Dacă ești șters...”
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre călugărie și a ajuns să arate așa la 52 de ani!
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Afacerile româneşti care şi-au asigurat succesul pe piaţa internaţională. Europa Centrală şi de Est devine tot mai relevantă
Afacerile româneşti care şi-au asigurat succesul pe piaţa internaţională. Europa Centrală şi de Est devine...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste: ”Cât de frumos!”
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste:...
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt 100% naturale, pline de vitamine și se dau ca pâinea caldă
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt...
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Decizia cu care nimeni nu e de acord
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Decizia cu care nimeni nu e de...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Reacţia purtătorului de cuvânt al BOR, după Eurovision: Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra firescului
Reacţia purtătorului de cuvânt al BOR, după Eurovision: Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra...
Se dau 718 LEI de persoană. Statul român plătește deja lunar banii
Se dau 718 LEI de persoană. Statul român plătește deja lunar banii
Țepe în numele unor bănci celebre. Cum rămân unii români fără bani
Țepe în numele unor bănci celebre. Cum rămân unii români fără bani
SIROPUL care curăță mizeria din corp. Scapi de 4 kg în doar două zile
SIROPUL care curăță mizeria din corp. Scapi de 4 kg în doar două zile
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și...
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică. Ce este vietatea înspăimântătoare
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Aurora boreală a captivat din nou globul, după o furtună solară istorică. Cum s-a văzut din România
Aurora boreală a captivat din nou globul, după o furtună solară istorică. Cum s-a văzut...
Andreei Tonciu nu îi priește viața de femeie casnică. Bruneta vrea să revină pe micul ecran: „Mă plictisesc stând acasă”
Andreei Tonciu nu îi priește viața de femeie casnică. Bruneta vrea să revină pe micul...
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Cum poți să ai roșii frumoase și sănătoase la tine în grădină. Trucul grădinarilor care funcționează perfect
Cum poți să ai roșii frumoase și sănătoase la tine în grădină. Trucul grădinarilor care...
×