INEDIT. Pizza cu sarmale alatura doua din cele mai populare produse in randul consumatorilor romani Combinatia unica din care a iesit acest produs ii apartine americanului Alfred Dauteuil, care s-a gandit sa imbine o mancare traditionala romaneasca cu una italieneasca. Noul produs contine mai multe ingrediente, dintre care porumb, ardei iute, ceapa si seminte de marar. Daniela Catrina Amatorii de specialitati culinare inedite au putut savura, ieri, in premiera mondiala, „pizza cu sarmale.” Ideea lansarii acestui sortiment special ii apartine americanului Alfred Dauteuil, managerul unui lant de pizzerii bucurestene, care s-a gandit sa alature doua dintre cele mai populare produse in randul consumatorilor romani. „Mi-am dat seama ca in Romania, in perioada Craciunului, toata lumea se gandeste la sarmale. Cand am propus ideea, lumea a avut avut o reactie de surpriza, nu tocmai pozitiva. Insa, dupa ce au incercat-o, urmatoarea replica a fost: „Hei! E chiar foarte buna!”, ne-a povestit Alfred Dauteuil. Pizza cu sarmale mai contine boabe de porumb, ardei iute, ceapa si seminte de marar. Deocamdata, noua delicatesa se livreaza numai la domiciliu, prin comenzi telefonice si costa 27,75 lei.