Unul dintre cei mai talentati bucatari din ultimul sezon MasterChef, Alex Hora, s-a pus serios pe treaba. El vrea sa isi faca doua afaceri de succes, bineinteles in domeniul culinar: un domeniu pe fonduri europene, dar si un bistro.
A avut un parcurs lung in cea mai tare emisiune culinara din Romania, iar acum el vrea sa-si faca un nume in aceasta industrie.
Tanarul, care a iesit pe locul doi la ultimul sezon la MasterChef, vrea sa-si ridice de la zero doua afaceri, care au la baza bucatarie. Alex ne-a dezvaluit ca este vorba de un bistro si un domeniu care sa fie folosit pentru agroturism.
“Viitorii clienti ma vor gasi in bucatarie”
Acum, Alex trebaluieste cot la cot cu muncitorii sai si de-abia asteapta ca localul sa fie ridicat. Investitia numai pentru bistro va fi de cateva zeci de mii de euro.
“Atat domeniul cat si viitorul bistro sunt situate in localitatea Negreni, judetul Cluj. Am ales sa investesc in zona deoarece am fost atras de frumusetea locurilor, de linistea pe care o gasesti aici, departe de agitatia cotidiana. Parerea mea este ca suma investita in teren este net inferioara valorii sentimentale pe care mi-o transmite acel loc”, ne-a spus increzatorul tanarul bucatar.
Bistro-ul este situat la soseaua nationala E60, intre Oradea si Cluj in parcarea Negreni ( Cioroi). Desi spatiul e destul de restrans , investitia totala depaseste cateva zeci de mii de euro. “Viitorii clienti ma vor gasi in bucatarie gatind pentru ei retete special”, ne-a spus el razand.
Va investi 200.000 de euro in domeniul din Cluj
Specificul bistro-ului va fi unul traditional, dar reinterpretat in stilul sau, iar la meniu va adauga cateva retete care le-a facut in concursul culinar MasterChef.
CITESTE SI
OFICIAL! A fost ales juriul MasterChef! Vezi cine vor fi cei trei bucatari
El ne-a dezvaluit ca va interactiona cu clientii, iar conceptul va fi unul frumos, in stilul sau. “Pentru domeniu am in plan sa realizez un proiect cu fonduri europene pentru agroturism.Acest proiect va fi mai mare, suma investitiei ajungand pana la 200.000 euro. Vreau sa creez un coltisor de rai unde viitorii oaspeti sa se simta minunat si sa revina cu drag”, ne-a mai spus bucatarul. (Sursa foto protv.ro)(A.S.)