Un Craciun lipsit de griji. Asta se poate spune despre cei aflati dupa gratii, care vor avea parte de meniuri speciale de sarbatori. In timp ce Sile Camataru se va desfata cu sarmalute, Konstantinos Passaris, supranumit "Fiara din Balcani", va manca chiftelute.
Masa de Craciun care va fi servita in puscarii este mai mult decat rezonabila, in meniul detinutilor figurand, printre altele, carne de porc, sarmale si cozonac. Din aceste lucruri se va infrupta si Vasile Balint, zis Sile Camataru, care este incarcerat la Penitenciarul Jilava, acolo unde va servi pe 25 decembrie un meniu festiv: ciorba de purcel, sarmalute si cozonac. Spre deosebire de fratele lui Nutu Camataru, Konstantinos Passaris, unul dintre cei mai cruzi asasini aflati dupa gratii, la Gherla, condamnat la inchisoare pe viata pentru un dublu asasinat, nu va gusta insa din sarmale anul acesta, dar va avea si el parte de o masa copioasa de sarbatori. Nici Alexandra Pintili, tanara acuzata ca si-a omorat mama cu toporul, nu va duce lipsa de carne, meniul de la puscaria Targsor, acolo unde este incarcerata, fiind identic cu acela al lui Sile Camataru, doar cozonacul fiind inlocuit cu gogosi. Konstantinos Passaris, supranumit „Fiara din Balcani”, e inchis la Gherla, pentru un dublu asasinat. Acolo, meniul de Craciun e format din ciorba de legume cu orez, piure de cartofi cu chiftele, muraturi si cozonac.