Cei mai priceputi si spectaculosi barmani din Romania s-au intrecut la Bucuresti, intr-un adevarat show de facut cocktail-uri, ce a semanat mai degraba cu o reprezentatie de la circ. Sticlele, paharele si shaker-ele au zburat prin bar, fara ca vreuna sa ajunga insa pe podea.
Asa cum muzicienii, actorii sau sportivii isi aleg cei mai buni reprezentanti, iata ca si barmanii vor sa aiba o ierarhie a celor mai iscusiti dintre ei. In urma cu doua zile, la cea de-a cincea si ultima editie a Working Fair & Exhibition din acest an s-a desemnat barmanul anului 2010. Concurentii din orasele mari ale tarii, precum Bucuresti, Cluj sau Timisoara, s-au intrecut in indemanare pentru a-si castiga reputatia de „cel mai bun barman”. Cele cinci criterii luate in considerare de juriul din care au facut parte barmani renumiti, ca Tom Dyer, Tug van den Bergh, Liviu Croitoru si Dan Rotea, au fost: viteza, experienta, cunostintele, creativitatea si spectacolul. La capatul unor numere de virtuozitate care au smuls ropote de aplauze, barmanul anului 2010 a fost desemnat Sergiu Biris, care a castigat si un premiu de 1.000 de euro din partea sponsorilor. Cu peste 10 ani de experienta in spate, Sergiu cucereste, pe langa acest titlu onorific, si titulatura neoficiala de „lider al noii generatii de barmani”.