CONDITII NOI. Vanzatorii vor primi etichete pentru informarea cumparatorilor si manusi de plastic necesare manipularii alimentelo Negustorii care comercializeaza carne si produse de origine animala vor intra intr-un program de informare cu privire la vanzarea in conditii igienice. Ionela Chircu Vanzatorii din piete vor primi lectii despre cum sa-si comercializeze produsele in conditii igienice. Timp de 30 de zile, medicii veterinari ii vor instrui pe pietari astfel incat carnea si celelalte produse destinate consumului sa ajunga pe mesele cumparatorilor in conditii de maxima siguranta. Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor va da startul campaniei de sprijin si informare pentru micii producatori. Programul va incepe in doar cateva zile si se va desfasura in intreaga tara. In cadrul acestuia, medicii veterinari se vor deplasa in piete, targuri si alte locuri organizate de autoritatile locale si le vor distribui producatorilor materiale informative cu prevederile noului ordin. Comerciantii vor primi modele de etichete necesare pentru informarea cumparatorilor, dar si manusi de plastic necesare manipularii igienice a alimentelor.