Pentru cei care isi doresc un Revelion la inaltime, la propriu si la figurat, exista un loc romantic si placut, unde ninge tot timpul: restaurantul La'teral din Splaiul Unirii nr. 6.
Aici, o instalatie speciala arunca fulgi de zapada la geamuri, la inaltimea etajului al optulea. Si pentru ca tabloul sa fie complet, de Revelion s-a pregatit un meniu special, din care nu lipsesc ouale de prepelita cu icre de Manciuria, trandafirii de somon fume umpluti cu crema Philadelphia, file-ul de somon cu sos de stridii si avocado ori ruloul de curcan umplut cu anchois sos gorgonzola. Pe langa acestea si multe altele, se adauga un desert din ingrediente naturale produs de cofetaria partenera VIC, aflata la parterul cladirii si un open bar pentru bauturi diverse. Cu un DJ adus special pentru acest eveniment si cu o priveliste care la miezul noptii ii va incanta pe cei care aleg sa dea numai 220 de lei pe meniu, La’teral va fi alegerea la inaltime a Revelionului 2012.