Acasă » Știri » Știri interne » Mama Luminitei Perijoc face dezvaluiri incredibile despre trecutul fiicei sale: „A facut patru ani de scoala intr-un sanatoriu pentru bolnavii de TBC. Era asa de rea ca pana la urma n-au mai primit-o acolo”

Mama Luminitei Perijoc face dezvaluiri incredibile despre trecutul fiicei sale: „A facut patru ani de scoala intr-un sanatoriu pentru bolnavii de TBC. Era asa de rea ca pana la urma n-au mai primit-o acolo”

De: Cancan 06/09/2012 | 00:00
Mama Luminitei Perijoc face dezvaluiri incredibile despre trecutul fiicei sale: A facut patru ani de scoala intr-un sanatoriu pentru bolnavii de TBC. Era asa de rea ca pana la urma n-au mai primit-o acolo
Tudora Ifrim, mama Luminitei Perijoc

La cei 30 de ani ai sai, Luminita Perijoc are o experinta de viata colosala. Putina lume stie insa ca, in spatele imaginii sale, "sexy violatoarea din Tulcea" ascunde un trecut intunecat, dureros, plin de lipsuri sI amintiri chinuitoare petrecute in perioada copilariei, cand a fost internata, patru ani, intr-un sanatoriu, departe de casa. I-a avut alaturi pe cei trei frati ai sai, "cazati" sI ei in institutia care gazduia sI scolariza, in regim de camin, copiii bolnavilor de TBC internati acolo. Tatal lor era, de fapt, pacientul.

Invarte barbatii pe degete sI poate obtine multe cu efort minim sI un tremurat scurt din gene. E vorba despre Luminita Perijoc, femeia care in prezent este cercetata pentru viol, lipsire de libertate sI tentativa de omor, dupa ce ar fi silit un taximetrist sa ii faca sex oral sub amenintarea cutitului. Cand se credea ca nu mai este nimic de spus despre ea, iar de acum procurorii pot lucra in liniste, reporterii cancan. ro au aflat noi informatii halucinante despre trecutul brunetei.

Luminita Perijoc provine dintr-o familie simpla, cu patru copii, din doi parinti saraci lipiti pamantului sI greu incercati de viata. Potrivit dezvaluirilor facute de cea care i-a dat viata, pe cand tulceanca avea sapte-opt ani, tatal ei a fost diagnosticat cu TBC sI internat la sanatoriul Valea Iasului, amplasat in apropierea orasului Curtea de Arges. Ramasa singura acasa cu patru copii, Tudora Ifrim, mama Luminitei, a acceptat propunerea venita din partea unui medic sI si-a internat micutii in caminul special amenajat pentru familiile pacientilor, desi erau sanatosi sI exista riscul sa fie expusi cumplitei maladii. „Luminita a stat patru ani la sanatoriu. Acolo manca, dormea sI invata. Pai, ce sa fi facut eu cu patru copiii. Taica-su era internat la sanatoriu TBC, eu nu aveam de munca, asa ca i-am dus la camin, cum mi-a zis doamna doctor. Copiii nu erau bolnavi, nu aveau TBC, doar locuiau sI invatau acolo alaturi de micutii altor pacienti”, si-a inceput marturisirile mama Luminitei Perijoc.

In 1992, pe cand fiica sa avea 10-11 ani, iar baietii sai mai mari erau de varsta gimnaziului, Tudora Ifrim l-a cunoscut pe sotul ei actual sI a divortat urgent de barbatul aflat in sanatoriu. SI, tot in acea perioada, femeia intampina probleme cu fiica sa care ajunsese spaima caminului TBC sI le dadea de furca profesorilor sI supraveghetoarelor, facandu-si dreptate cu pumnul pentru a supravietui vietii de acolo. Se pare ca, fara sa primeasca o vorba buna din partea mamei sau o mangaiere sI nevoita sa-si poarta singura de grija sI sa se lupte, probabil, pentru o bucatica de ciocolata, Luminita s-a transformat intr-o batausa veritabila. „Era tare rea. Batea tot in jur. Cand mergeam la camin, in vizita la ei, toata lumea se plangea de Luminita, pana intr-o zi cand nu mi-au mai primit-o deloc. Nici pe baiatul ala mic nu l-au mai vrut din cauza ei. Cei mari fugisera de acolo cand au terminat opt clase. Asa e ea, vrea sa fie totul al ei. Daca mergeam la cumparaturi sI aduceam dulciuri, ea smulgea punga sI le impartea…una tie, doua mie. Si in sat batea baietii, de asta nu a avut niciun iubit pe aici. Se stia ca daca intri pe mana ei nu mai iesi intreg”, isi spune femeia amarul.

Cu nevinovatia omului simplu, de la tara, Tudora Ifrim ridica din umeri cand este intrebata daca fiica sa a fost abuzata sau a ramas cu traume dupa copilaria trista sI plina de lipsuri petrecuta in caminul TBC. „Eu mergeam la ei o data pe luna le duceam haine sI dulciuri sI ii luam acasa in vacante. Pai, ce sa fi facut mai mult pentru ei. Nu mi-a povestit niciodata asa ceva sI nici nu vorbeste de perioada aceea. A rupt toate pozele facute pe atunci. Toate pe care le aveam acasa cu ei mici, la scoala, la camin. Asa a vrut ea. Cica nu arata bine si erau poze alb- negru”, si-a amintit femeia, recunoscand ca Luminita este copilul sau „problema”. „Cu baietii mei ma inteleg bine. Sunt muncitori sI asezati la casa lor sI m-au facut bunica de doua ori. Luminitei nu i-a pasat. Ea e cu luatul. Sa fie totul al ei, sa aiba ea. Nici nepotiilor ei nu le cumpara lucruri, jucarii sau bomboane. Cand a plecat in strainatate, i-am zis sa-si gaseasca un barbat, dar ea ii lua la rand. De luat nu a luat-o niciunul de nevasta si ea le lua banii”, a declarat Tudora Ifrim. Obosita de greutatile vietii sI operata pe inima, femeia se asteapta acum la orice de la fiica sa. „Ce sa-i fac eu daca o condamna si o sa o duca la inchisoare. Eu am vrut sa o ajut, dar ea a facut ce a taiat-o capul”, spune Tudora Ifrim, renuntand sa-si mai apere fiica.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
RAR desființează teoria privind cauciucurile „all season”! Ce trebuie să știe absolut toți șoferii
RAR desființează teoria privind cauciucurile „all season”! Ce trebuie să știe absolut toți șoferii
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Bărbații celebrii cu care s-a iubit Iulia Vântur. Cine i-a cucerit inima înainte de a deveni iubita lui Salman Khan
Bărbații celebrii cu care s-a iubit Iulia Vântur. Cine i-a cucerit inima înainte de a...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
VIDEO Bătaie între un grup de români și unul de ucraineni pe plajă. Tânăra care a filmat totul îi instiga
VIDEO Bătaie între un grup de români și unul de ucraineni pe plajă. Tânăra care...
O dronă a surprins momentul în care un soldat rus își omoară camaradul rănit pe câmpul de luptă: L-a împușcat și a mers mai departe
O dronă a surprins momentul în care un soldat rus își omoară camaradul rănit pe...
În sensul giratoriu se acordă prioritate de stânga sau de dreapta? Mulți șoferi fac această greșeală
În sensul giratoriu se acordă prioritate de stânga sau de dreapta? Mulți șoferi fac această...
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de...
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
Alexandra din Casa Iubirii, deschisă spre Gagea și Patrick. Pentru cine are bruneta mai multă simpatie. „Ai fost și ești o prioritate.”
Alexandra din Casa Iubirii, deschisă spre Gagea și Patrick. Pentru cine are bruneta mai multă...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
O farsă la 112 putea duce la moartea unei femei din Suceava. Sindicaliştii cer pedepse mai dure pentru apeluri false:
O farsă la 112 putea duce la moartea unei femei din Suceava. Sindicaliştii cer pedepse...
BANCUL ZILEI.  Făt-Frumos îi zice calului său: - Măi, calule, tu stai aici, chiar pe locul ăsta, eu urc în turn la Ileana-Cosânzeană
BANCUL ZILEI. Făt-Frumos îi zice calului său: - Măi, calule, tu stai aici, chiar pe...
Zeci de mașini TESLA, vandalizate. MESAJUL lăsat lui ELON MUSK
Zeci de mașini TESLA, vandalizate. MESAJUL lăsat lui ELON MUSK
Structură monumentală URIAȘĂ, găsită aproape de România
Structură monumentală URIAȘĂ, găsită aproape de România
Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct! Vedeta a răbufnit, după ce prezentatorul TV a luat-o la rost că e implicată în scandaluri: „Băi, stai că mă enervezi!”
Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct! Vedeta a răbufnit, după...
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia –...
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Ce nebunie, răsturnare de situaţie la Euro 2024, e DEZASTRU pentru naţională!
Ce nebunie, răsturnare de situaţie la Euro 2024, e DEZASTRU pentru naţională!
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
Ginghis Han nu este singurul cu o moştenire genetică impresionantă
Ginghis Han nu este singurul cu o moştenire genetică impresionantă
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
BANC | „Ești clientul nostru fidel și ești răsplătit cu 1.000 de minute naționale și 30 GB pe lună. Felicitări!”
BANC | „Ești clientul nostru fidel și ești răsplătit cu 1.000 de minute naționale și...
Cât de frumoasă este soţia lui Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României. Andreea a întors toate privirile la EURO 2024
Cât de frumoasă este soţia lui Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României. Andreea a întors toate...
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Mario Iorgulescu ar putea scăpa și de dosarul în care este cercetat pentru sechestrarea de persoane
Mario Iorgulescu ar putea scăpa și de dosarul în care este cercetat pentru sechestrarea de...
Ce o supără cel mai mult pe Cleopatra Stratan în căsnicia cu Edward Sanda: ”Nu avem o relație obișnuită…”
Ce o supără cel mai mult pe Cleopatra Stratan în căsnicia cu Edward Sanda: ”Nu...
Animalul care a invadat un oraş din România. „Îl auzim foşnind, iese noaptea”
Animalul care a invadat un oraş din România. „Îl auzim foşnind, iese noaptea”
Satul din România în care nu mai stă nimeni. Poți cumpăra cât pământ vrei tu aici. E doar 1 leu metru pătrat
Satul din România în care nu mai stă nimeni. Poți cumpăra cât pământ vrei tu...
×