Acasă » Știri » Știri interne » Lazarus ii arunca manusa in fata lui Tuca

Lazarus ii arunca manusa in fata lui Tuca

De: Cancan 24/10/2007 | 00:00
Lazarus ii arunca manusa in fata lui Tuca

Puteti viziona aici fragmente ale emisiunii lui Marius Tuca de pe Antena 1 VALOARE. Luis Lazarus se mandreste in egala masura cu audienta de la OTV si cu Lamborghini-ul sau de 200.000 de euro CONCURENTA. Marius Tuca e urmarit de rivalitatea cu fostul sau coleg de clasa, Dan Diaconescu (foto medalion) Orgolii. Jurnalistul de investigatie i-a trimis moderatorului de la Antena 1 un mesaj pe mobil, in care l-a anuntat ca OTV si „Dan Diaconescu in Direct” au avut o audienta mult mai mare decat emisiunea „Tuca Show” pe subiectul „Cioaca”! Puteti viziona aici fragmente ale emisiunii lui Marius Tuca de pe Antena 1 Adrian Nicolae Lumea televiziunii ascunde in culisele ei lupte teribile de orgolii. Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a fost disecat, in ultima perioada, cu precadere in emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV si in talk-show-ul moderat de catre Marius Tuca la Antena 1. Invitat special la OTV in aproape fiecare seara, jurnalistul de investigatie Luis Lazarus s-a simtit lezat de o afirmatie pe care Mircea Badea a facut-o, intr-una dintre seri, in emisiunea „In gura presei”, iar ieri a decis sa contraatace! „Acum cateva seri, Mircea Badea a facut mare tam-tam, in direct, ca Marius Tuca, cu care e coleg la Antena, a preluat cazul „Cioaca” si ca am sa vad eu si Dan Diaconescu cum ne elimina el pe noi, ca ne lasa fara audienta pe subiectul asta! Mi-a venit sa rad. Iata ca am aflat eu cata audienta a avut Tuca si cata am avut noi. L-am batut de nu mai stie de el si am vrut sa i-o spun personal!”, ne-a declarat Lazarus. Ieri dupa-amiaza, jurnalistul de investigatie i-a trimis, asadar, lui Tuca un sms, pe telefonul mobil, in care i-a scris ca Dan Diaconescu a inregistrat un rating (parametrul care masoara cat de urmarita este o emisiune TV) mult mai mare decat Tuca pe subiectul avocatei disparute. Lazarus sustine in mesajul expediat ca joia trecuta talk-show-ul de la Antena 1 a avut un rating mediu de 1.4, in timp ce Dan Diaconescu a inregistrat 4.7. Mai mult, „varful” de audienta al celor doua emisiuni a fost de 1.9 (Tuca), respectiv 7.3 (Diaconescu). „Asta e diferenta dintre audientele noastre. Aseara (n.n. – luni, cand Tuca l-a avut invitat in studio pe politistul Cristian Cioaca, iar Lazarus si Diaconescu au prezentat rezultatele expertizelor in cazul „Elodia”) l-am batut la fel de rau. Pai, Diaconescu a avut o medie de 4.3 intre orele 23.30 si 01.00, iar, in paralel, Marius Tuca a avut media doar 1.6! Sa mai zica Mircea Badea ceva! Eu zic sa se ascunda! Dupa ce i l-am dat lui Tuca, i-am dat si lui Badea acelasi mesaj.”

Tuca: „Nu ma intereseaza personajele. Nu am timp de ei!”

Legat de sms-ul primit de la Luis Lazarus, Marius Tuca arata o pozitie detasata. „Nu ma intereseaza personajele. Nu am timp de ei! Orice as spune ar insemna sa le fac reclama la emisiune si chiar nu ma intereseaza lucrul asta. Pur si simplu, am alte treburi de care sa ma ocup decat de aceste personaje!”, a declarat, pentru CANCAN, realizatorul emisiunii „Tuca Show” de la Antena 1 si in acelasi timp directorul cotidianului „Jurnalul National”.

„Il bat pe Tuca si la masina. A mea costa 200.000 de euro, a lui e un nimic!”

Luis Lazarus afirma ca il surclaseaza pe Marius Tuca nu doar la audienta, ci si la alte „capitole”. „Sa nu-mi zica mie Tuca ca sunt un personaj care nu-l intereseaza. Poate el nu ma intereseaza pe mine. Cine e Tuca? Eu am fost liderul studentilor. Apoi, eu am un Lamborghini de 200.000 de euro, el ce are? Masini de nimic in comparatie cu a mea!”, i-a replicat Lazarus lui Tuca. Rivalitatea dintre Tuca si Diaconescu este, insa, una mult mai veche. Ambii provin din Caracal si au fost colegi de clasa. Dupa ?89, au lucrat impreuna la „Curierul National”, iar Dan Diaconescu a fondat „Jurnalul National”, unde l-a adus si pe Marius Tuca. „Dan si Marius dormeau in acelasi pat cand au venit in Bucuresti, apoi Tuca, care e orgolios, i-a luat locul la „Jurnalul National”, cand Diaconescu s-a certat cu Dan Voiculescu (n.n. – patronul ziarului)! Asa e, insa, cand vrei sa faci un bine? Orice face Tuca pe cazul asta noi vom avea mai multa audienta, ca lumea stie cine s-a ocupat de la inceput de disparitia avocatei”, a adaugat Luis Lazarus.

SMS-ul pe care Lazarus i l-a trimis lui Tuca

„Cu durere in glas si litere va anuntam decesul pseudoemisiunii Tuca Show. Joi, 18 oct (n.n. – octombrie), A1 (n.n. – Antena 1) a avut un rating general de 1.3 in timp ce OTV a avut 1.5. Dvs. ati avut un rating mediu de 1.4, in timp ce DDD (n.n. – emisiunea Dan Diaconescu in Direct) a avut 4.7, deci de trei ori si ceva. Varful Tuca e un deal, doar 1.9, in timp ce varful DDD e Everestul, 7.3. Dar de ce ne-am mira, ce poate face un licean mediocru cu ifose de poet altceva decat sa copieze. Oare sa va povestim ceva de ratingul de aseara? Sau mai bine nu. Un oarecare Lazarus”. SMS-ul transmis de Lazarus lui Tuca, ieri, la ora 14.53

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cinci zodii vor BENEFICIA de ajutorul astrelor în iulie. Ce spun astrele pentru acești nativi
Cinci zodii vor BENEFICIA de ajutorul astrelor în iulie. Ce spun astrele pentru acești nativi
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins din viață. Ce spune despre relația cu Oana Roman: „Dragoste cu sila nu se poate”
Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii:
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii: "De-a...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre infidelitate! Artistul a dezvăluit de ce nu o înșală pe Antonia! : „Ar afla...”
Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre infidelitate! Artistul a dezvăluit de ce nu...
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită are ochi și pentru Patrick: „Dacă ea se folosește de mine ca să te reaprindă pe tine?”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Magazin, filmat cum vinde ţigări unui minor. Reacţia vânzătorului când e luat la întrebări
Magazin, filmat cum vinde ţigări unui minor. Reacţia vânzătorului când e luat la întrebări
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. De ce...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cele trei legume pe care nu e bine să le mănânci crude. La ce riscuri te expui dacă faci acest lucru
Cele trei legume pe care nu e bine să le mănânci crude. La ce riscuri...
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro. Are două băi, două balcoane, iar proprietarul primește și o boxă
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro....
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
Cum arată soția lui Florin Niță. Portarul Naționalei și Laura sunt căsătoriți de 10 ani
Cum arată soția lui Florin Niță. Portarul Naționalei și Laura sunt căsătoriți de 10 ani
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să transmită informaţii publice despre caz, sub pretextul că şi-ar periclita o anchetă în desfăşurare. Surse: pe interceptări ar fi „picat” şi fostul prim adjunct SRI
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să...
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Experiența neplăcută a unor turiști români, în stațiunea Saturn: „Mi-a venit instant să VOMIT”
Experiența neplăcută a unor turiști români, în stațiunea Saturn: „Mi-a venit instant să VOMIT”
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și...
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București:
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București: "Mi-am văzut copilul...
Motivul pentru care Fuego a vrut să renunțe la muzică. Greutățile care l-au marcat: „M-au sabotat, m-au făcut să plâng. N-am avut ce mânca”
Motivul pentru care Fuego a vrut să renunțe la muzică. Greutățile care l-au marcat: „M-au...
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța...
Top alimente din comerț periculoase pe care nu e bine să le consumi. Le găsești în rafturile din față și vei fi tentant să le cumperi: ”Ar trebui să aibă un avertisment”
Top alimente din comerț periculoase pe care nu e bine să le consumi. Le găsești...
×