Shimbare majora la mormantul regretatului actor Serban Ionescu! Familia a ridicat in Bellu un maiestuos monument funerar. In plus, locul de veci este extrem de bine ingrijit, aici fiind plantate zeci de flori!
In urma cu doi ani, toata tara a plans atunci cand a plecat in lumea celor drepti maestrul Serban Ionescu. Artistul a luptat pana in ultima clipa cu o boala incurabila, dar din pacate trupul sau a cedat. Acum, la locul de veci din cimitirul Bellu al marelui maestru a fost ridicat un maiestuos monument funerar din marmura alba.
Mama artistului si fost iubita vin des la cimitir
Potrivit unor surse din cadrul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, monumentul fenerar a fost ridicat in vara anului trecut, iar constructia ar fi costat aproximativ 5.000 de euro. Familia maestrului are foarte mare grija de locul de veci, fiind mereu maturat si curatat, lumanarile aprinse, dar si zeci de flori plantate.
Aceleasi surse ne-au spus ca la capataiul artistului vin foarte des mama actorului, Florica, dar si ultima sa iubita, Irina Lehan. Cat despre vaduva maestrului, aceasta ajunge mai rar pe la cimitir, sustin aceleasi surse.
Serban Ionescu isi doarme somnul vesnic pe Aleea Artistilor, langa nume mari precum Ion Dolanescu, regizorul Cornel Todea si Dem Radulescu.
CITESTE SI
Magda Catone si amanta lui Serban Ionescu, fata in fata pentru prima data la inmormantarea actorului
A murit Serban Ionescu! Actorul s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă
A fost diagnosticat cu borelioza
Marele actor Serban Ionescu a fost diagnosticat initial cu borelioza, dar dupa un control la o clinica din Germania el s-a reintors in tara cu un alt diagnostic: scleroza amiotrofica. Scleroza laterala amiotrofica consta intr-o pierdere progresiva a anumitor celule nervoase din creier si maduva spinarii, numite neuroni motori, ce controleaza muschii voluntari, care fac posibila miscarea.
Scleroza laterala amiotrofica este o boala progresiva, invalidanta si fatala. Cauzele sclerozei laterale amiotrofice sunt necunoscute, dar se stie ca aproximativ 5-10% din pacienti prezinta o forma mostenita a bolii. (A.S.)