Restaurantul Heritage, in care familia Patriciu a investit nu mai putin de doua milioane de euro si prin bucataria caruia au trecut, in ultimii ani, doi bucatari de renume, a fost inchis. Localul era situat in Capitala, in Casa Tatarescu.
Motivele inchiderii restaurantului ar putea fi pe de o parte preturile mari pentru cele trei meniuri fixe, 240, 390 sau 550 de lei – fara vinuri – precum si decorul retras si atmosfera intima, nu tocmai agreata de majoritatea oamenilor cu bani de pe la noi. Estimarile Anei Patriciu, care sustinea ca poate atrage zilnic 40-50 de clienti s-au dovedit prea optimiste, noteaza site-ul B365.
Patriciu detinea actiuni la Heritage, denumit „restaurantul bancherilor”, inca din 2007. De atunci a incercat in doua randuri o schimbare de concept, insa toate eforturile s-au dovedit in zadar. In ultima perioada, mai multe afaceri ale milionarului Dinu Patriciu au esuat, printre acestea aflandu-se magazinele MIC.RO si MAC.ro.