“Sorcova”, cum l-au poreclit cei trei chefi de la celebra emisiune de gatit de la Pro TV, are planuri mari. Mai exact, Gabi Godeanu vrea sa-si deschida doua restaurante, langa rotiseria sa din Colentina.
Toata lumea il stie pe Gabi Godeanu, mai ales dupa contrele avute cu casnica de la MasterChef, Andreea Moldovan. Dar cum se spune ca cei care se tachineaza de fapt se iubesc, la finalul emisiunii s-a speculat ca cei doi ar fi avut chiar o aventura…
In viata de zi cu zi, el este patronul unei rotiserii. Experienta de la MasterChef l-a ajutat mult, spune el, iar acum lumea il opreste pe strada sa il intrebe despre culisele emisiunii.
“Afacerea merge bine, avand in vedere starea economica a tarii, merge destul de bine, noi nu platim chirie, fiind proprietar este un atu in plus. Dupa MasterChef lumea ma recunoaste, incepe sa aiba mai multa incredere in tine, sunt comunicativ. Bineinteles ca lumea e curioasa si te intreaba cum a fost la acolo si ce planuri de viitor ai”, ne-a spus, in timp ce pregatea un pui, Gabi Godeanu.
De altfel, simpaticul bucatar vrea neaparat sa gateasca retete fanteziste, in propriul sau restaurant. Asa ca el vrea sa deschida doua localuri, in care sa-si poata exersa abilitatile de bucatar.
“Am de gand sa fac doua restaurante pentru evenimente, cladirea este deja ridicata, mai trebuie sa amenajez un pic interiorul, mese, scaune, bucataria si o sa ii dau drumul. Efectiv eu o sa gatesc, chiar o sa am niste retete speciale cu condimente, o sa invatam populatia Romaniei sa manance si altceva decat sarmale si mamaliga”, ne-a mai povestit bucatarul.
De asemenea, el spune ca a evoluat dupa primul sezon al emisiunii care l-a facut celebru, iar daca va avea ocazia va participa din nou.
“Bineinteles, de la mamaligar pana la a face lucruri fanteziste, este lucru mare. O sa incerc sa le fac (nr. preparatele) mult mai bine de data asta”, ne-a zis Gabi.
Deocamdata la rotiseria sa el prepara pui ca acum 100 de ani, in cuptoare aduse special din Siria, care rumesc bucatele la flacara. El sustine ca este singurul din Capitala, care foloseste pui sfinti, adica sacrificati dupa metoda musulmana.
“Secretul meu este ca stau aici si ma ocup de afacere”, ne-a mai explicat Gabi. El rpepara aici si miel, rata, prepelita sau gasca, dupa retele proprii sau dupa preferintele clientilor. (A.S.)