Latifundiarul din Pipera are o inima mare si doreste sa ajute familia lui Vadim Tudor, dupa moartea acestuia, asta in ciuda faptului ca, in ultima perioada, cei doi nu mai erau prieteni, ba chiar aveau o relatie tensionata.
Ramase fara sprijin financiar, fiicele lui Vadim Tudor sunt nevoite sa se angajeze si chiar sa o ajute cu cheltuielile casei pe mama lor, Doina Tudor.
Cu toate ca Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor mai mult se injurau in ultima perioada, omul de afaceri nu poate sta cu mainile in san si a hotarat sa ajute familia “tribunului” de dragul vremurilor bune.
“Acum, dupa moartea lui, daca renunta la penisia ei, atunci va prelua pensia lui Vadim, care ar trebui sa fie de 4-5000 de euro pe luna. Vadim a avut trei mandate de senator si e posibil ca sotia sa ia o penise frumusica, dar sa vedem.
Exista o propunere in Parlament care trebuie finalizata. Asa stiu eu. M-am interesat sa-i ajut familia, m-am interesat de intreaga lor situatie.
Este greu pentru ele acum. Stiu ca Steliana Miron, cea care a facut o cerere la puscarie sa ma angajeze pe mine, a propus acest proiect in parlament ca un senator cu trei mandate sa primeasca aceasti bani la pensie. M-am interesat si la Prarlamentul European.
Sper sa le angajez acolo, ca si consilieri, dar sa vedem. Oricum, eu o sa le ajut . O sa iau legatura zilele astea cu sotia lui Vadim”, a declarat Gigi Becali, pentru Cancan.ro.
Moarte neasteptata
Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost transportat după ce i se făcuse rău. Starea lui s-a agravat după internare: se pare că a suferit un infarct miocardic şi decesul a fost înregistrat la ora 18.30.
El a lasat in urma o familie indurerata. Pe sotia sa, Doina, dar si fiicele sale, Eugenia şi Lidia.
Cine a fost Corneliu Vadim Tudor?
„Tribunul” a candidat la alegerile prezidenţiale din 1996, clasându-se pe locul 5 din 16 candidaţi.
În 2014, Corneliu Vadim Tudor şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie.
Politicianul a scris 32 de cărţi, dar şi un scenariu la care a lucrat împreună cu Sergiu Nicolaescu, anume Triunghiul Morţii, regizat tot de marele actor.
A înfiinţat revistele România Mare, în care a continuat politica revistei scriitorului Eugen Barbu, Săptămîna (culturală a capitalei), considerată de mulţi critici literari o oficină a Securităţii, prin care, în anii ’70-’80, erau puse în circulaţie informaţii provenite din arhivele acestei instituţii şi erau utilizate pentru şantaj politic şi pentru contracararea postului Radio Europa Liberă în cadrul proiectului zis Meliţa şi eterul.
Larisa Ciută