Desi nu a castigat titlul de "MasterChef", Andreea Moldovan a impresionat pe toata lumea cu abilitatile ei de bucatareasa. Tanara are o mare pasiune pentru gatit si nu se da in laturi de la pregatirea niciunui preparat.
Andreea Moldovan nu concepe sa treaca o zi fara sa nu intre cel putin o data in bucatarie. Fie ca experimenteaza retete noi sau le modernizeaza pe cele traditonale, „casnica” se regaseste atunci cand se afla in fata cuptorului. Tanara profita de fiecare zi pentru a experimenta preparate noi.
S-a trezit dis de dimineata sa coaca cozonaci
Desi ii place sa experimenteze retete noi, pentru Sarbatori, Andreea Moldovan foloseste retete vechi, mostenite de la femeile din familia ei. „Casnica” se pregateste intens pentru Sarbatorile Pascale si pune in practica ceea ce a invatat de la mama si bunica ei. Astazi, Andreea s-a trezit dis de dimineata pentru a prepara cozonaci deliciosi. Tanara a pastrat retata de familie insa a imbunatatit-o in stilul caracteristic.
D.M.